StomachForte

imbunatateste digestia,
reface echilibrul organismului

Intrebari si raspunsuri

Ce este StomachForte si cine il produce?

StomachForte este un produs natural format din 10 plante ce au rolul de a reface digestia. El se bazeaza in special pe refacerea stomacului si a splinei, organe legate, in conceptia medicinei traditionale chineze. Pe langa stomac si splina, plantele din produsul StomachForte imbunatatesc functionarea ficatului, intestinelor si rinichilor.

StomachForte este produs de compania chineza Qingdao HESHOUTANG TCM Healthcare Co. Ltd., renumita pentru remediile sale obtinute din plante care amelioreaza diabetul, artrita, bolile cardiovasculare si chiar cancerul. Pe piata internationala, HESHOUTANG TCM si-a castigat increderea pacientilor si respectul specialistilor in nutritie si sanatate, ajungand sa-si comercializeze cu succes produsele in peste 60 de tari din sud-estul Asiei, Orientul Mijlociu, America, Oceania si Europa. StomachForte este notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare din Romania.

 

Cand este bine sa ne administram StomachForte?

StomachForte este recomandat persoanelor ce si-au administrat mult timp medicamente alopate, pentru a-si reface digestia. Prin efectele sale, produsul ajuta mult la indepartarea gastritelor, aciditatii la stomac si bacteriei helicobacter pylori. Este foarte eficient in cazurile de constipatie cronica si diaree cauzate de consumul indelungat de bauturi si alimente reci. Este bine sa urmam un tratament cu StomachForte si daca avem o sensibilitate la mancarurile si lichidele reci.

 

Cat de repede isi face efectul?

In mod normal, produsul incepe sa isi faca efectul dupa cateva zile iar majoritatea persoanelor scapa de disconfort dupa o saptamana. Dar, in situatia unor probleme mai grave sau care sunt cronicizate, este necesara o cura de 3 luni.

 

Cat timp si cum se administreaza StomachForte?

In functie de gravitatea afectiunilor, StomachForte se administreaza timp de 1-3 luni. Se iau 2 capsule dimineata si 2 seara, cu 30 de minute inainte de masa.

 

De ce acest produs este mai eficient decat altele?

StomachForte este bazat pe medicina traditionala chineza si incearca sa refaca stomacul si splina pentru ca organismul sa poata extrage energia si nutrientii necesari din mancare. El contine 10 plante ce se completeaza unele pe altele pentru a aduce la echilibru intreaga digestie. Formula este special conceputa pentru a echilibra energia din meridianele stomacului si splinei.

 

Ce dieta se recomanda in timpul tratamentului cu StomachForte?

Este bine sa se evite mancarurile si bauturile reci. Prajelile, grasimile animale, sucurile din comert si cafeaua ar trebui reduse considerabil.

 

Se poate administra StomachForte impreuna cu alte medicamente sau produse naturiste?

Nu s-au observat efecte adverse la administrarea produsului StomachForte in paralel cu alte medicamente sau produse naturiste.

 

StomachForte poate fi administrat si la copii?

Conform recomandarilor producatorului, StomachForte poate fi administrat si la copii cu varsta mai mare de 6 ani dar numai cate o capsula dimineata si una seara. Capsula poate fi desfacuta iar continutul se poate amesteca cu ceai, apa sau alte lichide.